Veilig aangekomen!!
Door: Susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne
20 Mei 2005 | Malawi, Blantyre
Wanneer ik wat meer verhalen heb, horen jullie het wel!
20 Mei 2005 - 10:51
Maartje:
He Susanne,
Jan en ik hebben woensdag de hele dag aan je gedacht. Steeds wanneer ik iets gedaan had, bedacht ik dat jij nog steeds in het vliegtuig zat, hahaha. Maar zo te merken heb je de reis overleefd.
Ben heel benieuwd hoe het ziekenhuis eruit ziet.
Gister hebben we trouwens ook netjes je aardappeltjes opgegeten. Dus wederom aan je gedacht. Zo zie je maar, wat er hier gebeurd als je van "huis" bent.
Nou tot zover bericht van mij.
Veel succes maandag,
kxs Mrt -
20 Mei 2005 - 11:52
Kim:
He susanne,
Heel veel succes maandag met je eerste dag. Ik lees wel hoe het allemaal gegaan is!!
-xxx- Kim -
20 Mei 2005 - 12:07
Robin:
He Suus!
Ben je al uitgegaan in Malawi?
Gelukkig dat de reis goed is gegaan!!
Hier in NL is weinig veranderd. Het regent nog steeds.
Succes maandag en groetjes!
Robin -
20 Mei 2005 - 12:39
Anna:
Heee suus!
Mooi dat je veilig bent aangekomen...Ik ben natuurlijk stiekem erg jaloers!Zit hier een beetje zuur te zijn achter mijn bureau..nog zes weekjes...! Dikke kus en geniet maar lekker. -
20 Mei 2005 - 13:11
Frederiek:
He lieve Susie, fijn dat je veilig bent aangekomen! Heb woensdag aan je gedacht toen je hoog in de lucht waarschijnlijk zenuwachtig op je overheerlijke vliegtuigmaaltje zat te kauwen! Kan me voorstellen dat het je aan Guatamala doet denken. Bij reizigersspreekuur hoorde ik vergelijkende verhalen over de vriendelijkheid in andere landen. Kunnen we hier een nerdland weat van leren..Hoop snel mooie verhalen van je te horen over Malawi. Geniet ervan en veel succes maandag met je eerste chirurgie dag! Mis je wel al bij jc-eten hoor.. A big hug, Fre -
20 Mei 2005 - 13:33
Bartbart:
Hi Susanne!
Hows life daar in Afrika? Ik heb veel aan je gedacht dat je nu ergens 10.000 km bij ons vandaan bent...wow. Succes met alles. Ik hoop, dat je veel ervaring op mag doen daar en een leuke gezellige tijd hebt, want er is zoveel te doen en te zien. En wel een brillie opzetten tijdens ok...heeee. Staat vast goed ;-) Ben heel beniewd naar al je verhalen en wat je allemaal meemaakt daar. Trouwens, wanneer kunnen we langskomen? ;-) Ik heb namelijk nog een lang weekend vrij....doeg en de groeten van Bart -
20 Mei 2005 - 13:40
Esther:
He lieve Susanne!
Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen! Hoe is het daar in Afrika? Zoals je je voorgesteld had? Of vind jij ook , net als ik vorig jaar dat je je Afrika niet buiten Afrika voor kunt stellen?
Ik heb de afgelopen nacht trouwens weer dienst gehad, heel relaxed, want het was heel rustig!
Veel plezier dit weekend en natuurlijk veel succes maandag!
Kus, Esther -
20 Mei 2005 - 14:29
Babs:
Ha lieve Suus,
Fijn dat je goed bent aangekomen! Succes!
Liefs, Babs & Marcel -
21 Mei 2005 - 01:41
Anita:
Hoi Susanne,
Leuk om je te volgen vanuit Nieuw Zeeland. Ik ben benieuwd naar je verhalen! Groetjes! -
21 Mei 2005 - 11:27
Karlijn:
Hee suups,
Blij om te horen dat je er veilig bent aangekomen!Redt je het wel een beetje in je eentje? Hoop dat het ziekenhuis wat is, ben benieuwd naar al je belevenissen. Mis je al wel een beetje hoor...Heel veel plezier en succes,
veel liefs karlijn -
22 Mei 2005 - 15:30
Ard:
Fijn dat je er nu bent.Hoe is het weer? Succes met het vinden van een hostel. Je kamer wordt bewaakt met man en macht, er liggen nu grote rollen prikkeldraad voor(€43,95). Ciao! -
22 Mei 2005 - 20:56
Wim & Aty:
Hoi Suzanne
Heel veel succes met je stage periode.
groet Aty en Wim -
23 Mei 2005 - 08:37
Saskia:
hooi.... Suusje
ik ben blij te horen dat je goed bent aangekomen daar. maar ik wou je even bedanken voor je lieve kaartje... bedankt dat je eraan gedacht hebt...egt super lief
kusjes Saskia -
25 Mei 2005 - 12:54
Anna:
Foto's!Foto's! Foto's!!!
Hoe is het daar met je?! Je eerste week overleefd? Wij hebben een nieuwe afwasmachine en Albertje is druk met de tuin witten (?)...verder geen actie in huize Sjaak! Ik ben aan het aftellen op stage en zit kwijlend naar de Hollandse zomer (buiten) te loeren...zucht, blijf dit jaar licht geven vrees ik..Dikke kus! -
28 Mei 2005 - 18:07
Mirel:
lieve suus,het is gelukt!!met trots kan ik je meedelen dat CHIQ op de foto staat met Chris Zegers!!het bewijs zullen we je zsm laten zien!we hebben jou en farida overigens erg gemist tijdens het het diner en t gala:(het was super leuk zonder dates,maar met jullie zou t echt helemaal super zijn geweest!!hoe gaat t?ben heel benieuwd hoe je eerste week is gegaan!en of je een relaxte hostel hebt gevonden.fijn dat t reizen allemaal goed is gegaan!hou ons op de hoogte en succes met alles,dikke x mirel -
28 Mei 2005 - 19:25
Theo En Bets:
Veel succes met je stage. Steek er veel van op maar vooral geniet. Hopen spoedig foto's te zien